Επωφεληθείτε των προσφορών μας, διαλέγοντας όποια ανταποκρίνεται στις δικές σας απαιτήσεις και βοηθήστε τα παιδιά σας να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους!!!

Επωφεληθείτε από την  προσφορά του φροντιστηρίου μας κερδίζοντας 10% έκπτωση επί των συνολικών ετήσιων διδάκτρων της σχολικής χρονιάς. Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας για την χειμερινή περίοδο ( Σεπτέμβριο – Ιούνιο ) για όποια τάξη σας ενδιαφέρει. Η προσφορά ισχύει και για μαθητές Γ’ Λυκείου και περιλαμβάνει την καλοκαιρινή προετοιμασία . Μην ξεχνάτε ότι στο φροντιστήριο μας μπορείτε να πληρώσετε έως και 15 άτοκες δόσεις. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχεις αδέρφια; Τότε επωφελήσου των προσφορών μας!

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ

2 αδέρφια - 20% έκπτωση επί των διδάκτρων

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ

3 αδέρφια - 30% έκπτωση επί των διδάκτρων

Στο Φροντιστήριο ΚΟΣΜΟΓΝΩΣΗ με εκατοντάδες επιτυχόντες σε ανώτερες και ανώτατες πανεπιστημιακές σχολές, κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές οικογένειες, προχώρησαν στις παρακάτω προσφορές:

Το Φροντιστήριο ΚΟΣΜΟΓΝΩΣΗ επικροτεί  πάντα την προσπάθεια των μαθητών, για αυτό το λόγο, πέρα από βραβεύσεις και διακρίσεις ακαδημαϊκού χαρακτήρα προχώρησαν στο να προσφέρουν υποτροφία τα δίδακτρα ενός (1) μήνα για τους αριστούχους μαθητές!

Η προφορά ισχύει για μαθητές που προήχθησαν στην Α΄ και τη Β΄ Λυκείου με βαθμολογία 18 και άνω.

Προσφέρουμε σε όλους τους άνεργους γονείς ειδικές προνομιακές τιμές σε όλα τα προγράμματα Γυμνασίου, Λυκείου και σχολικής μελέτης για μαθητές Δημοτικού. Η έκπτωση αυτή θα παρέχεται στους γονείς των μαθητών καθ' όλη τη διάρκεια του έτους με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους σε ισχύ.

Δίπλα πάντα στην οικογένεια προσφέρουμε σημαντικές εκπτώσεις που αγγίζουν μέχρι και το 50% στα αδέρφια, στις τρίτεκνες και στις πολύτεκνες οικογένειες.

Το ποσοστό της έκπτωσης διαφοροποιείται με την επιλογής του προγράμματος που ταιριάζει σε κάθε μαθητή ανάλογα με τις ανάγκες του.

Συνεχίζουμε την προσφορά επιπλέον εκπτώσεων σε όλους τους μαθητές μέσω της επιτυχημένης σύστασης συγγενών, φίλων και γνωστών που θα γραφτούν στα φροντιστήρια μας. Για κάθε εγγραφή θα παρέχονται στον μαθητή μας ως έκπτωση τα δίδακτρα μισού μήνα.

Αποτελεί κοινή παραδοχή πως οι συνεχείς αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα και η κλιμακούμενη επιδείνωση της αγοράς εργασίας, έχουν δημιουργήσει μια κατάσταση ασάφειας και σύγχυσης στους μαθητές, αναφορικά με τις εκπαιδευτικές επιλογές και το εργασιακό τους μέλλον. Αναμφίβολα, η επιτυχής επαγγελματική αποκατάσταση των νέων συνδέεται άμεσα με την ορθή ενημέρωση και την εύστοχη επιλογή εκπαιδευτικών διεξόδων. Κρίνεται, συνεπώς, αναπόδραστη η ανάγκη για παροχή υπηρεσιών επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβουλευτικής σταδιοδρομίας από εξειδικευμένους και έμπειρους φορείς.

Για αυτό, το Φροντιστήριο ΚΟΣΜΟΓΝΩΣΗ συνεργάζεται με την καταξιωμένη στη χώρα μας εταιρεία Συμβούλων εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας EMPLOY, παρέχοντάς σας πολύτιμες συμβουλές και εξειδικευμένες απαντήσεις για όσα αφορούν το μέλλον των παιδιών σας.

Παρέχουμε στους μαθητές μας το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού σε προνομιακές τιμές.

Σε περίπτωση εγγραφής σε ένα από τα προγράμματα ΚΟΣΜΟΓΝΩΣΗ το προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ.

Διευκρινήσεις

  1. Οι ειδικές προνομιακές τιμές ισχύουν για διαθέσιμες θέσεις φοίτησης σε ήδη υπάρχοντα τμήματα ΚΟΣΜΟΓΝΩΣΗ, με μέσο όρο αριθμού ατόμων, 6 άτομα ανά τμήμα.
  2. Σε περίπτωση που κάποιος μαθητής δικαιούται και άλλες κατηγορίες εκπτώσεων από την οικογένειά του, (πολυτέκνων, εκπαιδευτικών, αριστούχων κλπ), τότε θα ισχύσει η μεγαλύτερη έκπτωση για τον δικαιούχο και όχι όλες μαζί αθροιστικά.