Στο Φροντιστήριο Μέσης και Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Κοσμογνώση στη Νέα Ερυθραία το ποσοστό επιτυχίας στις Πανελλαδικές εξετάσεις  αγγίζει το 95%. Στόχος μας, η ένταξη των μαθητών μας στις Ανώτερες και Ανώτατες σχολές, καθώς και η πλήρης ψυχολογική υποστήριξη καθ’όλη την σχολική τους σταδιοδρομία.

Ποσοστό Επιτυχίας
95%

Η επιτυχία μας στηρίζεται στην οργάνωση και στον τρόπο λειτουργίας μας:

  • Ολιγομελή Τμήματα

    Στο φροντιστήριο λειτουργούν αυστηρώς ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα 4 – 6 ατόμων που χωρίζονται βάσει των στόχων και των επιδόσεων των μαθητών.

  • Καθηγητές

    Έμπειροι και καταξιωμένοι καθηγητές απόφοιτοι Ανωτάτων Σχολών.

  • Τρίωρα Διαγωνίσματα

    Καθ’ όλη τη σχολική χρονιά διεξάγονται τρεις κύκλοι επαναληπτικών διαγωνισμάτων που βοηθούν τους μαθητές όχι μόνο να κάνουν επαναλήψεις αλλά και να μάθουν να χειρίζονται το χρόνο τους.

ΕΠΙΤΥΧΙΑ 95%
Η επιτυχία είναι 95%. Δεν πρόκειται βέβαια για τυχαίο γεγονός, αλλά αποτέλεσμα της ευσυνείδητης δουλειάς μας.

Όσοι μας ξέρουν, γνωρίζουν τον αυστηρό προγραμματισμό, το σύστημα και την μεθοδικότητα που μας χαρακτηρίζουν. Δεν είμαστε ένα απρόσωπο φροντιστήριο που αντιμετωπίζει ψυχρά τους μαθητές σαν πελάτες, αλλά συνοδοιπόροι τους, στο ταξίδι προς την επιτυχία και την επαγγελματική τους καταξίωση.

Για μας η διδασκαλία δεν είναι απλώς ένα επάγγελμα, αλλά πηγή ζωής και ψυχική ανάταση. Γι’ αυτό άλλωστε, δίνουμε το 100% των γνώσεών μας και των εμπειριών μας στους μαθητές.

Στο φροντιστήριό Κοσμογνώση στη Νέα Ερυθραία λειτουργούν αυστηρά ολιγομελή τμήματα και για τους μαθητές που επιλέγουν πανεπιστήμια του εξωτερικού για τη μεταλυκειακή τους εκπαίδευση, ακολουθώντας το πρόγραμμα του International Baccalaureate Diploma (I.B.) σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο σχολείο της Αττικής.

Στα τμήματα αυτά θα βρείτε:

  • Πλήρη κάλυψη κενών ή αδυναμιών σε επιλεγμένα μαθήματα από τα Group 1, 3, 4, 5 από εμπείρους καθηγητές για κάθε επίπεδο δυσκολίας (Standard/High/Studies For Math).
  • Επιπλέον εξάσκηση με ωριαία/εβδομαδιαία test και ειδικά σχεδιασμένα φύλλα εργασίας.
  • Διαγωνίσματα προσομοίωσης.
  • Ειδικά τμήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις Ιανουαρίου – Μαΐου.
  • Επιπλέον βοήθεια στην ολοκλήρωση και παράδοση εργασιών.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιστημονικής υποστήριξης

Το Φροντιστήριο μας συμμετέχει και στο  ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ

Το ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ είναι μια ετήσια ολοκληρωμένη διαδικασία επιστημονικής υποστήριξης και αξιολόγησης της εκπαιδευτικής πορείας των μαθητών του Γενικού Λυκείου και του ΕΠΑΛ.

Από την άνοιξη του 2018 εντάσσονται στο ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ τρεις νέες δραστηριότητες με στόχο την αναβάθμιση του εγχειρήματος σε ένα εργαλείο επιστημονικής Υποστήριξης της δουλειάς του φροντιστηρίου σε κρίσιμα σημεία της φροντιστηριακής χρονιάς και συμμετοχής σε μια Ποιοτική Διαδικασία με Πανελλαδική Εμβέλεια:

  • Μια νέα Φάση Διαγωνισμάτων Προετοιμασίας, τον Οκτώβρη, για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου που έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι (θερινά τμήματα).
  • To Gnosis Test+ μέσω του οποίου διεξάγονται τις πρώτες εβδομάδες της εκπαιδευτικής περιόδου, Ηλεκτρονικά Διαγνωστικά Τεστ για τους μαθητές της Α’ και της Β’ Λυκείου. Τα τεστ αυτά είναι ανάλογα με τα διαγνωστικά (diagnostic) ή τεστ κατάταξης (placement) που είναι ευρύτατα διαδεδομένα διεθνώς και χρησιμοποιούνται για να εντοπιστούν και αντιμετωπιστούν οι αδυναμίες των μαθητών και προκειμένου να ενταχθούν οι μαθητές σε τμήματα διαφορετικής δυναμικότητας.
  • Το πρόγραμμά μας Οδηγός Μηχανογραφικού με το οποίο ενημερώνουμε και συμβουλεύουμε τους μαθητές μας προκειμένου να κάνουν τις σωστές επιλογές στο Μηχανογραφικό τους Δελτίο.