Το 2ο Spoudase Festival στην Ελλάδα πραγματοποιείται για 2η συνεχή χρονιά σε όλη την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 19 και 20 Μαϊου, φιλοξενώντας 300 εκθέτες, επικοινωνώντας και αναδεικνύοντας τα προγράμματα, τις δραστηριότητες και τα εκθέματα τους, που σχετίζονται με τις Σπουδές, την επιμόρφωση,  την καινοτομία, την επιστήμη και την τεχνολογία.

Η προφεστιβαλική περίοδος έχει ξεκινήσει. Κατά την διάρκεια της οι ενδιαφερόμενοι κάνουν εγγραφή στην σελίδα του Spoudase Festival για να μπουν στην κλήρωση για πάνω από 250 υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Δημοσίων Πανεπιστημίων, Κορυφαίων Κολλεγίων αλλά και e-learning και σεμινάρια!

Παράλληλα θα πραγματοποιήσει 300 δωρεάν Workshops και σεμινάρια καθώς και θερινά σχολεία με πιστοποιήσεις και βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Δηλώστε συμμετοχή στην σελίδα εγγραφής για Υποτροφία και Ενημέρωση

→Βήμα 1ο) Συμμετοχή στο Facebook Event του Spoudase Festival (Going, Attend, Θα πάω)

→Βήμα 2ο) Like στην σελίδα του Spoudase Festival στο Facebook

→Βήμα 3ο) Εγγραφή στην σελίδα Registration της Spoudase Festival – Εκεί διαλέξτε Πανεπιστήμιο και κατεύθυνση

→Βήμα 4ο) Για να κατοχυρώσετε την συμμετοχή σας στις υποτροφίες θα πρέπει να παρευρεθείτε στο Φεστιβάλ και να δηλώσετε ξανά τα στοιχεία στο περίπτερο του αντίστοιχου φορέα, εφόσον αυτός δίνει υποτροφία!

 

*Η διοργάνωση του event δεν γνωρίζει αν όλοι οι φορείς θα δώσουν υποτροφία

**Δηλώνοντας ενδιαφέρον για υποτροφία παράλληλα δηλώνετε ενδιαφέρον και για ενημέρωση από τους φορείς μέσω των στοιχείων επικοινωνίας για τα προγράμματά τους!

 

http://www.efsyn.gr/arthro/2o-spoudase-festival-klirosi-gia-pano-apo-250…

Spread the love