Οι Περιφερειακοί Διαγωνισμοί αποτελούν το πρώτο στάδιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, ο οποίος καταλήγει στην Αθήνα για τη διεξαγωγή του Τελικού.

Σε αυτή τη σελίδα θα ανακοινώνονται σταδιακά οι πληροφορίες που σχετίζονται με τη διεξαγωγή των επιμέρους Περιφερειακών Διαγωνισμών ανά την Ελλάδα. Οι ομάδες καλούνται να ενημερώνονται για την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής του περιφερειακού διαγωνισμού της δικής τους περιοχής και οφείλουν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους πριν από αυτή την ημερομηνία.

Ο Τελικός του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2018 θα πραγματοποιηθεί στο διήμερο 23 & 24 Φεβρουαρίου 2019 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο του Γαλατσίου. Στο πλαίσιο του τελικού, οι επιμέρους κατηγορίες θα χωριστούν στις 2 επιμέρους ημέρες (23/2 & 24/2). Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποιες κατηγορίες θα διαγωνιστούν στις 23/2 και ποιες στις 24/2 θα αναρτηθούν σύντομα.

Έγγραφα που απαιτείται να έχετε μαζί σας την ημέρα των Περιφερειακών:

  • Εκτυπωμένα και υπογεγραμμένα τα έντυπα γονικής συγκατάθεσης που θα βρείτε σύντομα εδώ.
  • Για τις ανοικτές κατηγορίες, τα portfolios των ομάδων σας σε εκτυπωμένη μορφή και cd-rom με τυχόν πολυμέσα που συνοδεύουν το project σας (φωτογραφίες, βίντεο κ.λπ.).

ΠΗΓΗ: WRO HELLAS

Spread the love