Το Φροντιστήριο Μέσης και Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Κοσμογνώση αποτελείται από ένα 14μελές δυναμικό καθηγητών, με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης και γνώσεις σε ζητήματα μαθησιακής δυσκολίας.  Οι καθηγητές μας διακρίνονται από μεθοδικότητα, έντονη μεταδοτικότητα και απόλυτη κατανόηση προς τους προβληματισμούς και τους φόβους που έχουν τα παιδιά για το μέλλον τους.

Ειδικότερα στο φροντιστήριο μας λειτουργούν:

Η επιτυχία των μαθητών μας δεν είναι τυχαίο γεγονός, αλλά έγκειται στην άψογη συνεργασία και χημεία που υπάρχει μεταξύ των καθηγητών μας και των μαθητών.

Οι καθηγητές του φροντιστηρίου μας είναι πτυχιούχοι Ανωτάτων Σπουδών, άρτια καταξιωμένοι με πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης. Έργο τους, η δημιουργία στόχων των μαθητών μας και η ένταξή τους σε Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές. Πάνω απ’ όλα όμως, το προσωπικό μας είναι σωστοί παιδαγωγοί που συμπαραστέκονται στα παιδιά, τα κατανοούν και μεταδίδουν υψηλές ιδέες και αξίες.

Το διδακτικό προσωπικό μας αποτελείται από 14 μέλη έτοιμα να μεταλαμπαδέυσουν στους μαθητές μας τις γνώσεις τους. Συγκεκριμένα στο φροντιστήριό μας υπάρχουν Μαθηματικοί, Φυσικοί, Χημικοί – Βιολόγοι, Φιλόλογοι, Οικονομολόγοι, Καθηγητές Πληροφορικής.