Στο Φροντιστήριο Μέσης και Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Κοσμογνώση στη Νέα Ερυθραία το ποσοστό επιτυχίας στις Πανελλαδικές εξετάσεις  αγγίζει το 95%. Στόχος μας, η ένταξη των μαθητών μας στις Ανώτερες και Ανώτατες σχολές, καθώς και η πλήρης ψυχολογική υποστήριξη καθ’όλη την σχολική τους σταδιοδρομία.

Η επιτυχία μας στηρίζεται στην οργάνωση και στον τρόπο λειτουργίας μας:

  • Ολιγομελή Τμήματα: Στο φροντιστήριο λειτουργούν αυστηρώς ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα 4 – 6 ατόμων που χωρίζονται βάσει των στόχων και των επιδόσεων των μαθητών.
  • Καθηγητές: Έμπειροι και καταξιωμένοι καθηγητές απόφοιτοι Ανωτάτων Σχολών.
  • Τρίωρα Διαγωνίσματα: Καθ’ όλη τη σχολική χρονιά διεξάγονται τρεις κύκλοι επαναληπτικών διαγωνισμάτων που βοηθούν τους μαθητές όχι μόνο να κάνουν επαναλήψεις αλλά και να μάθουν να χειρίζονται το χρόνο τους.

 

Η επιτυχία είναι 95%. Δεν πρόκειται βέβαια για τυχαίο γεγονός, αλλά αποτέλεσμα της ευσυνείδητης δουλειάς μας.

 

Όσοι μας ξέρουν, γνωρίζουν τον αυστηρό προγραμματισμό, το σύστημα και την μεθοδικότητα που μας χαρακτηρίζουν. Δεν είμαστε ένα απρόσωπο φροντιστήριο που αντιμετωπίζει ψυχρά τους μαθητές σαν πελάτες, αλλά συνοδοιπόροι τους, στο ταξίδι προς την επιτυχία και την επαγγελματική τους καταξίωση.

Για μας η διδασκαλία δεν είναι απλώς ένα επάγγελμα, αλλά πηγή ζωής και ψυχική ανάταση. Γι’ αυτό άλλωστε, δίνουμε το 100% των γνώσεών μας και των εμπειριών μας στους μαθητές.

 

Στο φροντιστήριό Κοσμογνώση στη Νέα Ερυθραία λειτουργούν αυστηρά ολιγομελή τμήματα και για τους μαθητές που επιλέγουν πανεπιστήμια του εξωτερικού για τη μεταλυκειακή τους εκπαίδευση, ακολουθώντας το πρόγραμμα του International Baccalaureate Diploma (I.B.) σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο σχολείο της Αττικής.

Στα τμήματα αυτά θα βρείτε:

  • Πλήρη κάλυψη κενών ή αδυναμιών σε επιλεγμένα μαθήματα από τα Group 1, 3, 4, 5 από εμπείρους καθηγητές για κάθε επίπεδο δυσκολίας (Standard/High/Studies For Math).
  • Επιπλέον εξάσκηση με ωριαία/εβδομαδιαία test και ειδικά σχεδιασμένα φύλλα εργασίας.
  • Διαγωνίσματα προσομοίωσης.
  • Ειδικά τμήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις Ιανουαρίου – Μαΐου.
  • Επιπλέον βοήθεια στην ολοκλήρωση και παράδοση εργασιών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Στροφυλίου 5 Νέα Ερυθραία

τηλ:210-6201088

 

Spread the love