Δύο Μήνες Προετοιμασία 24 Μαΐου – 18Ιουλίου

Κύριος στόχος των μαθητών, καθηγητών και γονέων είναι η έγκαιρη και η επιτυχής προετοιμασία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Στο Φροντιστήριο Κοσμογνώση, κάθε καλοκαίρι λειτουργούν εντατικά τμήματα προετοιμασίας με έμπειρους και εξειδικευμένους καθηγητές

Οι μαθητές μας, τον Σεπτέμβριο, με την έναρξη του νέου σχολικού έτους, θα έχουν ολοκληρώσει το 1/3 της ύλης της Γ΄Λυκείου. Έτσι, αποκτούν ένα τεράστιο πλεονέκτημα και έχουν πολύ αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας στις σχολές και στα τμήματα ΑΕΙ που επιθυμούν να εισαχθούν.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Η ανάγκη για θερινά μαθήματα είναι απαραίτητη πιο πολύ από ποτέ. Με το κλείσιμο των σχολείων, οι μαθητές έχασαν ένα σημαντικό μέρος των μαθημάτων και της ύλης και βρέθηκαν αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες συνθήκες που τους επηρέασαν σε σημαντικό βαθμό τόσο σε ψυχολογικό αλλά και σε μαθησιακό επίπεδο. Το Φροντιστήριο Κοσμογνώση, από την πρώτη κιόλας στιγμή, στάθηκε δίπλα στους μαθητές του και μέσω της διαδικτυακής εκπαίδευσης κάλυψε έγκαιρα τις ανάγκες και τα κενά των μαθητών, χωρίς να χαθεί ούτε μία διδακτική ώρα.

Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ

Η προετοιμασία των μαθητών, που θα συμμετάσχουν στις πανελλήνιες Εξετάσεις του 2022, ξεκινά με τα θερινά μαθήματα διάρκειας Δύο Μήνών  24 Μαΐου – 18 Ιουλίου. Οι μαθητές επιλέγουν το Επιστημονικό Πεδίο, στα μαθήματα του οποίου θα εξεταστούν και ακολουθούν στο φροντιστήριο μας ένα εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας, στο οποίο διδάσκεται ένα μεγάλο μέρος της εξεταστέας ύλης.

Η παρακολούθηση των θερινών μαθημάτων είναι απαραίτητη γιατί σε αυτό το χρονικό διάστημα:

αναμένεται να καλυφθεί μεγάλο ποσοστό της ύλης

να διαγνωστούν έγκαιρα τυχόν ελλείψεις

να καλυφθούν κενά από προηγούμενες χρονιές

Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ

Λόγω των έκτακτων συνθηκών που βιώνουμε λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, κρίνεται απαραίτητη η προετοιμασία  των μαθητών που θα μεταβούν στη Β΄Λυκείου. Το πρόγραμμα, διάρκειας Δύο Μήνών  24 Μαΐου – 18Ιουλίου.

Με την προετοιμασία ο μαθητής:

Καλύπτει πιθανά κενά

Έρχεται σε επαφή για πρώτη φορά με τα μαθήματα προσανατολισμού