Ο συντονιστής του ΚΕΘΕΑ στο Ηράκλειο αναφέρθηκε στα νέα περιστατικά εθισμού νέων ανθρώπων, συνήθως φοιτητών, οι οποίοι φαίνεται να εγκαταλείπουν ακόμα και τις σπουδές τους λόγω εθισμού στο Διαδίκτυο.

Στον Politica89.8 και τον Χρήστο Κώνστα μίλησε ο συντονιστής του ΚΕΘΕΑ στο Ηράκλειο, κάνοντας αναφορά στο Νομοσχέδιο κατά το οποίο η κυβέρνηση θέλει να αλλάξει τον τρόπο ορισμού του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα νέα περιστατικά εθισμού νέων ανθρώπων, συνήθως φοιτητών οι οποίοι φαίνεται να εγκαταλείπουν ακόμα και τις σπουδές τους λόγω εθισμού στο Διαδίκτυο.

«Τα τελευταία 3 με 4 χρόνια βρέθηκαν νέα άτομα κυρίως φοιτητές που είναι εξαρτημένα στο διαδίκτυο και καλό θα ήταν τα παιδιά αυτά που βοηθούνται από το ΚΕΘΕΑ, να μιλήσουν για την εξάρτηση τους και στο ραδιόφωνο» σημείωσε ο συντονιστής του ΚΕΘΕΑ στο Ηράκλειο Μιχάλης Σκουλάς.

Ένα νέο φαινόμενο εθισμού σύμφωνα με τον κ. Σκουλά αποτελεί «η εξάρτηση στην πορνογραφία, καθώς όλο και πολλά παιδιά εξαρτώνται σε ένα παρακλάδι του Διαδικτύου και συγκεκριμένα την διαδικτυακή πορνογραφία στην οποία είναι εξαρτημένα παιδιά κι ενήλικες».

Spread the love