Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των απολυτήριων εξετάσεων για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου για τα γενικά λύκεια και της Δ’ Λυκείου για τα εσπερινά, δηλαδή αυτών που θα δώσουν στη συνέχεια πανελλαδικές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, οι ενδοσχολικές γραπτές απολυτήριες εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

• Για τους μαθητές που θα εξεταστούν μόνο στα μαθήματα της Ομάδας Α (Νέα Ελληνικά – Νεοελληνική Γλώσσα και Νεοελληνική Λογοτεχνία, Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής, Ιστορία και Βιολογία), οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 έως την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018.

Οι εξετάσεις για τους μαθητές που απουσίαζαν δικαιολογημένα θα έχουν ολοκληρωθεί έως τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018.

• Για τους μαθητές που θα εξεταστούν σε όλα τα μαθήματα, οι εξετάσεις θα διενεργηθούν από την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 έως την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018.

Οι εξετάσεις για τους μαθητές που απουσίαζαν δικαιολογημένα θα έχουν ολοκληρωθεί έως την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018.

Οι εξετάσεις της ειδικής εξεταστικής περιόδου διενεργούνται κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, εξαιρουμένων των ημερών διενέργειας των Πανελλαδικών Εξετάσεων (8-19 Ιουνίου), ενώ τα αποτελέσματα θα έχουν εκδοθεί μέχρι και την Τρίτη 26 Ιουνίου.

 

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

http://www.efsyn.gr/arthro/stis-29-maioy-oi-apolytiries-exetaseis-tis-g-…

Spread the love