Πληροφορίες - Κοσμογνώση Φροντιστήριο Μ.Ε. Νέα Ερυθραία - Κηφισιά google-site-verification: googled045a4b2c56ca22a.html

Πληροφορίες

Το Φροντιστήριο Μέσης και Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Κοσμογνώση αποτελείται από ένα 14μελές δυναμικό καθηγητών, με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης και γνώσεις σε ζητήματα μαθησιακής δυσκολίας.  Οι καθηγητές μας διακρίνονται από μεθοδικότητα, έντονη μεταδοτικότητα και απόλυτη κατανόηση προς τους προβληματισμούς και τους φόβους που έχουν τα παιδιά για το μέλλον τους.

 

Ειδικότερα στο φροντιστήριο μας λειτουργούν:

  • Τμήματα Γυμνασίου-Λυκείου-Τ.Ε.Ε (όλες οι κατευθύνσεις).

  • Πανεπιστημιακά Μαθήματα

  • International Baccalaureate Diploma (I.B.)

  • Ολιγομελή τμήματα για την καλύτερη διεξαγωγή των μαθημάτων

  • Ειδικά ταχύρρυθμα τμήματα για αποφοίτους.

  • Τμήματα πληροφορικής.

  • Ειδικά τμήματα για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες

 

Η επιτυχία των μαθητών μας δεν είναι τυχαίο γεγονός, αλλά έγκειται στην άψογη συνεργασία και χημεία που υπάρχει μεταξύ των καθηγητών μας και των μαθητών.

 

Οι καθηγητές του φροντιστηρίου μας είναι πτυχιούχοι Ανωτάτων Σπουδών, άρτια καταξιωμένοι με πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης. Έργο τους, η δημιουργία στόχων των μαθητών μας και η ένταξή τους σε Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές. Πάνω απ’ όλα όμως, το προσωπικό μας είναι σωστοί παιδαγωγοί που συμπαραστέκονται στα παιδιά, τα κατανοούν και μεταδίδουν υψηλές ιδέες και αξίες.

 

Το διδακτικό προσωπικό μας αποτελείται από 14 μέλη έτοιμα να μεταλαμπαδέυσουν στους μαθητές μας τις γνώσεις τους. Συγκεκριμένα στο φροντιστήριό μας υπάρχουν Μαθηματικοί, Φυσικοί, Χημικοί – Βιολόγοι, Φιλόλογοι, Οικονομολόγοι, Καθηγητές Πληροφορικής.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print